Auto wrappen prijs

KOSTEN AUTO WRAPPEN

Hieronder vindt u de kosten en de prijs van een auto wrappen

  • Personenauto klein €750 – €975
  • Bestelbus Klein €1400 – €1625
  • Personen auto groot €1000 -€1375
  • Bestelbus groot €1450 – €1750
  • Bestel auto €1300 – €1425
  • MPV €1475 – €1775

Bedrijven die voordelig auto wrappen voor u kunnen doen.
(GOEDKOOPSTE BOVEN):
1. carwrappingfolie.nl
2. detintmanfolies.nl
2. carwrapstudio.nl
4. autowrappen.com
5. stickerland.nl

Een auto wrappen is een makkelijke manier om een auto een andere kleur te geven. Het is soms hendiger om te doen dan een auto over te laten spuiten. Het voordeel is dat je geen spuitnevel op ongewenste plekken krijgt zoals ramen en chromen strips. Ook krijg je geen druipers ( opgedroogde druppels verf die soms vormen bij het spuiten ) Ook kan de prijs van een auto wrappen goedkoper uitvallen dan een auto over te laten spuiten. Sommige mensen besluiten om een auto na een schade te laten wrappen.

De goedkoopste manier om een auto te wrappen is om het zelf te doen, maar goedkoop is meestal duurkoop want er kan van alles mis gaan. Je hebt er natuurlijk niks aan als de folie niet goed strak over de auto zit. Verdiep je daarom goed in hoe je een auto moet wrappen voordat je aan deze klus begint. De prijs auto wrappen kan namelijk oplopen als je het eerst zelf probeerd en het daarna over moet laten doen door een proffesional auto wrapper. Meer tips hoe je zelf een auto kunt wrappen vindt je HIER

Voor meer informatie over auto wrappen prijzen en een offerte op maat kunt u het beste contact opnemen met het auto wrap bedrijf naar u keuze. Wij hebben een selectie gemaakt van bedrijven die een auto wrappen in het overzicht boven aan op deze pagina. U kunt verder zelf direct contact opnemen met deze auto wrap bedrijven.

Video auto wrappen prijs