Goedkoopste tweedehands auto

GOEDKOOPSTE 2DEHANDS AUTO’S

Merken met veel waar voor je geld:

  • Dacia
  • Kia
  • Ssangyong

Als je veel auto wilt voor een klein budget dan kan je zoeken naar modellen van de bovenstaande merken.
Vooral de DACIA LOGAN, KIA RIO en de SSANGYONG REXTON zijn goedkope tweedehands auto’s.

GOEDKOOPSTE TWEEDEHANDS DACIA.

De Dacia Logan is een compacte sedan, met toch genoeg ruimte voor een gezin. De logan is ook van recentere bouwjaren goedkoop aan te schaffen. Voor ongeveer €2000,- heb je al een Logan uit 2006.
Klik hier voor het aanbod op marktplaats.

GOEDKOOPSTE TWEEDEHANDS KIA.


Het oude model van de Kia Rio ziet er uit als een station wagen, maar is officieel een hatchback. Toch is de oude Rio goed te gebruiken als een station wagen omdat de auto lekker ruim is. Het is een prima auto met een moderne look voor een heel klein prijsje van rond de €700 voor een model uit 2001. Klik hier voor het aanbod kia rio op Marktplaats.
Ook de Kia Sorento is een auto waarbij je heel veel auto krijgt in vergelijking met wat je uitgeeft.

GOEDKOOPSTE TWEEDEHANDS SSANGYONG.


De Ssangyong Rexton is een SUV die in Nederland niet heel populair is geworden omdat deze toch vrij duur is in wegenbelasting en in verbruik. Maar als je op zoek bent naar een goedkope SUV die toch borden vol opties zit en heel comfortabel rijdt dan is de Rexton een heel goede kandidaat. Een goedkope ssangyong rexton van 2004 heb je al vanaf €3000,-
Klik hier voor het aanbod op Marktplaats.

Budget tot €1000:

Voor een budget tot 1000 euro heeft de site autotrader.nl het beste overzicht. Klik hier voor een lijst van het actuele aanbod occasions tot €1000,-
Op Marktplaats.nl worden de resultaten onoverzichtelijk omdat er veel leaseauto’s en huurauto’s tussen het aanbod goedkope tweedehands autos staan.

Het is dus goed mogelijk om een goedkope tweedehands auto te kopen die toch nog veel opties en erg comfortabel is. Voor mensen met een heel klein budget is het ook mogelijk om een redelijke auto te kopen. Hieronder een aantal tips voor het kopen van een goedkope tweedehands auto.

Waarop letten bij het kopen van en goedkope auto

HANDIGE TIPS BIJ HET KOPEN VAN EEN TWEEDEHANDS AUTO.

Als je een auto gaat kopen van een paar honderd euro dan is de kans groot dat het een auto is met allerlei problemen. Als je de auto maar enkele keren per maand gaat gebruiken dan is dat in eerste instantie niet zo’n groot probleem maar wil je de auto toch intensief gebruiken dan moet je er voor zorgen dat je niet na een paar weken langs de weg komt te staan.
Omdat de kans wel groter is dat je met panne langs de weg staat is het wel te adviseren om een abonnement te nemen bij de anwb. Dit kost een paar tientjes per maand, maar u heeft dat wel de zekerheid dat u als u pech krijgt een lift naar huis krijgt en uw auto van de weg wordt weg gesleept.
Maak tijdens de aankoop bezichtiging een proefrit en let op dat de auto constant rijd en dat u geen rare tikkende geluiden uit de motor hoort.
Het is ook belangrijk dat de auto goed remt dus een paar keer goed op de rem drukken om dit te testen is een goede manier om te kijken of de auto goed remt en of die niet naar links of rechts trekt. Een goedkope tweedehands auto komt vaak niet kostenloos door de APK, let dus bij de aankoop op dat er een nieuwe APK op de auto zit. Een nieuwe APK is geen garantie dat het een goede auto is zonder problemen, maar is wel een kleine zekerheid dat de auto niet uitelkaar valt na de aankoop. En u weet in ieder geval dat de auto in een redelijk goede technische staat is.

Er zijn veel goedkope tweedehands auto’s dus niet alleen de modellen die wij op deze pagina hebben behandeld zijn relatief goedkoop. Wij proberen u op weg te helpen zodat u snel een auto kunt vinden die bij u past. Heeft u tips voor ons neem dan conatct op.