Hyundai-i10-2014-2015

DE NIEUWE HYUNDAI I10 VAN 2014

De nieuwe Hyundai i10 voelt voor een kleine stads auto erg ruim, dit komt omdat de auto ook iets groter is dan de kleine modellen van de concurenten maar is nog lekker compact waardoor hij zijn zuinigheid heeft behouden.
De nieuwe Hyundai i10 die in 2014 goed wordt verkocht rijdt gemiddeld 23 kilometer op 1 liter benzine. Het lage verbruik in combinatie met het verrasende aantal opties voor een kleine auto kan wel eens de reden zijn dat de i10 zo populair is.

De Hyundai i10 evolueert snel

WE HEBBEN DE HYUNDAI I10 VAN DE AFGELOPEN JAREN OP EEN RIJ GEZET

Hyundai is een merk dat weet wat er in de markt speelt en waar behoefte aan is. Zo is de nieuwe i10 een compacte stads auto die voelt als een middenklasser. Ook heeft de auto opmerkelijk veel opties die standaard geleverd zijn en is ook veiligheid standaard. De auto heeft namelijk standaard 6 airbags en voor om het in de slip tegen te gaan is er ook een elektronisch stabiliteits programma aanwezig. Dit zo genoemde EPS in combinatie met tractie control zorgt voor een veilige auto waar je in alle weersomstandigheden op kunt vertrouwen.
Naar de techniek is ook het uiterlijk iets verbeterd. Het design is niet revolutionair maar met iets agressievere lijnen ziet de auto er toch iets stoerder en moderner uit.

Hieronder het nieuwe model hyundai i10 tegen de laatste twee:


Hyundai staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid daarom krijgt u bij aankoop van elke hyundai
5 jaar garantie op product- en fabricagefouten, 5 jaar Mobiliteitsgarantie (hulp bij pech onderweg)
en 5 jaar voertuiginspectie.

Video van de nieuwe hyundai i10


Terug naar het overzicht