kleine auto kopen

TOP 20 GOEDKOPE KLEINE AUTO’S – KLEINE AUTO KOPEN

Een kleine auto kopen heeft veel voordelen hieronder de top 20

Voor meer informatie klik op het merk, prijs of leaseprijs:

Tips bij een kleine auto’s kopen voor 2013

BESTE KLEINE AUTO KOPEN.

Een kleine auto kopen heeft zijn voordelen, een kleine auto is een stuk zuiniger door het lage gewicht en de hybride techniek waarmee zelfs sommige kleine auto’s mee zijn uitgevoerd.
Vooral de laatste jaren trekken autofabrikanten alles uit de kast om hun kleine modellen zuiniger te maken. Deze trend is gezet doordat de vraag naar zuinige auto’s de laatste jaren toeneemt. Auto rijders willen besparen op de aanschaf van een auto en op de kosten die daarna komen. De wegenbelasting is veel minder en bij de meeste kleine auto’s hoeft er tot eind 2013 zelfs geen wegenbelasting betaalt te worden. Ook de verzekerings premie is veel lager en de brandstofkosten zijn soms de helft ten opzichte van middenklassers. Onder andere om deze redenen zijn er meer en meer mensen die een kleine auto kopen. Door de grote vraag zijn er inmiddels een hoop kleine autos op de markt. Op deze pagina staat een lijst met de meest verkochte modellen. Ze zijn gerankschikt op goedkopere modellen bovenaan de lijst. Een kleine auto kopen kan het beste nadat u zich heeft verdiept in alle modellen op de markt. U moet voor u zelf nagaan wat u verwacht van een kleine auto en hoe belangrijk de aanschafprijs voor u is.

FOTO kleine auto kopen

Op allocar.nl kunt een een groot aantal kleine autos kopen met hoge kortingen.
De prijzen zijn soms zelfs duizende euro’s goedkoper dan bij de dealer.
Als u geintereseerd bent in het kopen van een kleine auto dan is het de moeite waard om even een kijkje te nemen op die website. Ook houden wij de beste online auto aanbiedingen bij op onze home pagina. Een kleine auto kopen begint dus op goedkoopsteauto.eu

De leukste kleine auto kopen kan nadat u zichzelf goed heeft geinformeerd. De grote merken produceren meer en meer kleine auto’s en ook worden de bestaande modellen regelmatig opnieuw ontworpen zodat het uiterlijk blijft aanspreken. Deel uw mening met ons en laat ons weten welke auto’s u het meeste aanspreken.

NIEUWE KLEINE AUTO KOPEN

Een nieuwe kleine auto kopen is nu nog erg interessant door alle voordelen die de overheid op het moment heeft ingestelt zoals een vrijstelling van wegenbelasting en van de invoerbelasting BPM. Het blijft volgend jaar nog steeds interesant om een kleine auto te kopen maar nu kan men nog profiteren van de lage aanschafprijzen en vrijstelling van BPM. In 2014 worden de kleine autos 40% duurder door de BPM die dan weer betaalt moet gaan worden. Het zou dan dus in sommige gevallen interesanter zijn om een gebruikte kleine auto kopen.
Natuurlijk staat de techniek niet stil en zullen de kleine modellen in de toekomst steeds zuiniger worden dus blijft het interesant om nieuw te kopen, maar zo interesant als dat het nu is zal het niet meer zijn.

Kleine zuinige auto kopen

Een kleine zuinige auto kopen is de meest voorkomende reden voor mensen om een kleine auto aan te schaffen. ZUINIG dat is het magische woord tegenwoordig. De benzine prijzen blijven stijgen en de brandstofkosten zijn inmiddels echt een kostenpost waar rekening mee moet worden gehouden in een huishouden. Door voor een zuinige auto te kiezen kan men al snel 50% op de brandstof kosten besparen. Ook grotere autos worden steeds zuiniger maar uiteindelijk is klein altijd lichter en uiteindelijk met de juiste techniek ook zuiniger. De komende jaren blijven kleine autos nog wel populair dus zullen er nog genoeg interesante modellen op de markt komen. Bereken voor de aanschaf ook de goedkoopste autoverzekering, een goedkope auto met een hoge verzekeringslast is uiteindelijk niet goedkoop meer.