Nieuwe autos 2014

DE LEUKSTE NIEUWE AUTO’S VAN 2014 OP EEN RIJ

Nieuwe auto’s zijn altijd interessant omdat we hopen dat we iets zullen zien wat uniek is en waar we vooral in gezien willen worden. Hieronder de meest veel belovende modellen van 2014

DE NIEUWE JAGUAR F-TYPE COUPE 2014.

Deze super stoere bollide zal uitgevoerd worden met 340pk, 380pk of 550pk. Er zullen net zoals we van de xk8 gewend zijn een cabrio en een coupe versie komen. Hieronder de cabrio versie:

NIEUWE VOLVO XC90 2014

Ook de nieuwe volvo XC90 van 2014 is een auto die we graag zien. De XC90 is sinds zijn introductie in 2003 een populaire auto. Het huidige model is nodig aan een opvolger toe. De nieuwe volvo XC90 zal eind 2014 op de markt komen. Hoe deze er precies uit zal zien is nog de vraag. Wij hopen op de versie hierboven.

DE NIEUWE CITROEN C4 CACTUS 2014

Deze auto is midden 2014 op de markt gekomen. Het is best een stoere auto net als de bovenstaande 2 modellen, vanwege zijn opmerkelijke uiterlijk zeker het vermelden waard. Voor mensen die een aparte nieuwe SUV leuk vinden is het een geweldige auto. De auto zou ook goed passen in de SUrf scene.

BENIEUWD NAAR DE JEEP JEEPSTER VAN 2014?

Ook Jeep komt weer met een nieuwe SUV in 2014 dit keer een elegante verschijning met dunne koplampen net als de Citroen C4 Cactus. Ook naar deze nieuwe auto 2014 kijken wij erg uit.

DE NIEUWE BMW I8 WORDT DE SENSATIE VAN 2014

Het uiterlijk van de BMW i8 zal veel nekken gaan draaien. Het is een heel sportief model waar veel jongens heel graag een rondje in zullen willen rijden. En waar veel knappe dames in zullen willen rondgereden worden.

LEXUS RC COUPÉ 2014

Ook Lexus komt met een nieuwe coupé deze heet de RC Coupé. Er is een F versie beschikbaar de Lexus RC-F Coupé met natuurlijk extra veel paardekracht. Een hele mooie elegante coupe.

FORD MUSTANG NIEUW IN 2014

De ford mustang is een van de popuairste Amerikaanse Ford modellen in Nederland. De auto is erg sportief en erg stoer. Nu is de auto weer iets gemoderniseerd. Het ford mustang gevoel is gebleven en iedereen die het oude model kent zal ook deze nieuwe auto van 2014 direct herkennen als een Mustang.

FORD EDGE

Nog een nieuwe Ford die dit jaar wordt geintroduceerd is de Ford Edge een nieuwe SUV. Ook een nieuwe auto 2014 die het vermelden waard is.

NIEUWE ROLLS ROYSE GHOST FACELIFT IN 2014

Niet voor iedereen betaalbaar, maar toch leuk om te weten dat een van de duurste auto’s in de wereld weer een facelift krijgt. Mocht je al een Ghost bezitten is het dus tijd om deze in te gaan ruilen zodat je weer de blits kan maken bij je miljioenairs vriendjes.

Dat waren de nieuwe autos van 2014 die wij het vermelden waard vonden.
Er zijn nog veel meer nieuwe modellen in aantocht maar de standaard autotjes en faceliftjes van bestaande modellen vinden wij een beetje te saai dus zijn die niet vermeld.