Opel Corsa kopen

VOORDELIG EEN OPEL CORSA KOPEN

Opel Corsa ecoFLEX

Net als veel andere fabrikanten heeft het Duitse Opel een aparte benaming voor zuinige modellen. Voor wie een zuinige opel corsa kopen wil is het interesant om te kijken naar een opel corsa ecoflex. Een opel corsa ecoflex kopen kan u veel geld besparen op de brandstofkosten. De zuinigste Opel Corsa draagt de toevoeging “ecoFLEX”, wat kan verwijzen naar zowel een benzinemotor als een dieselmotor. De zeer zuinige 1.3 CDTI ecoFLEX is een belastingvrije Opel met een gemiddeld verbruik van 1 op 28,6 volgens de fabriek. In de praktijk blijkt dit wat optimistisch maar een gemiddeld verbruik van 1 op 20,8 moet met deze zuinige Opel toch eenvoudig haalbaar zijn.

ZUINIGE OPEL CORSA KOPEN EEN SNELLE KLEINE AUTO

In vergelijking met zijn directe concurrenten hanteert het merk nog een vrij zware diesel. Waar de zuinigste Opel Corsa ecoFLEX het met een 1.3 liter viercilinder doet, kiezen veel andere merken voor een motor met een kleinere inhoud en in enkele gevallen zelfs voor driecilinders. Met zijn 70 kW/95 pk en 190 Nm is deze belastingvrije Opel dan ook één van de sterkere en snellere modellen in zijn segment. Een sprint van 0-100 km/u in 12,3 seconden en een topsnelheid van 177 km/u zijn keurige waarden. Dit kan de doorslag voor u zijn om een opel corsa kopen. Het is heel goed mogelijk dat deze zuinige Opel in de praktijk zuiniger blijkt dan auto’s die op papier wellicht een lager verbruik hebben. De zuinigste Opel Corsa ecoFLEX hoeft zelden al zijn reserves aan te spreken om vlot gang te maken en dat kan in de praktijk een gunstige invloed hebben op de brandstofconsumptie.

Een opel corsa kopen kan voor een redelijk goede prijs.
Met een vanafprijs van net onder de 15 mille is deze belastingvrije Opel prima geprijsd. De standaarduitrusting omvat onder andere centrale deurvergrendeling, elektrische ramen, stuurbekrachtiging en interval ruitenwissers. De uitrusting van de zuinige Opel is dus redelijk op niveau. Wie meer wenst en behalve de zuinigste Opel ook een rijk aangeklede auto wenst, kan kiezen uit diverse uitvoeringen en opties.

Foto en video gallerij Opel Corsa kopen: