Private Lease Aanbiedingen

Private Lease Aanbiedingen van 2019

EXTRA EINDEJAARS KORTING!!

Normale prijs 279 euro nu 239 euro voor een looptijd van maar 2 jaar!
Let OP!: Deze deal wordt aangeboden door Justlease.nl, maar is niet te vinden op de website. Neem telefonisch contact op met justlease om gebruik te maken van deze deal: 030 – 850 1500
DEZE LOOPT ALLEEN DECEMBER 2015!

GOEDKOOPSTE LEASE AUTO’S 2015 OP EEN RIJ

Leasen heeft voordelen ten opzichte van kopen helemaal bij goedkope leaseauto’s omdat de leaseprijs per maand erg laag is.
Klik voor meer info op het merk of leaseprijs:

GOEDKOOPSTE LEASEAUTO 2015

Deze lijst van goedkoopste leaseautos 2015 is in Maart 2015 geupdate er wordt geprobeerd deze lijst up to date te houden.
Dit zijn 20 van de goedkoopste leaseautos van Nederland in 2015.
De prijzen zijn oplopend.
Voor al deze leaseauto’s geld een contracts duur van 5 jaar en maximaal 10.000 kilometer per jaar.

Wilt u een goedkope auto in 2015 voor een korte periode leasen b.v. 1 jaar of minder dan kunt u kijken naar bijvoorbeeld een Fiat 500 voor €345,- per maand op Shortlease Nederland.

De goedkoopste leaseauto is interesant voor mensen die geen hoog bedrag willen betalen voor de aanschaf van een auto en de kosten van de auto verspreid over de looptijd willen uitgeven. Een ander voordeel is dat men weet wat de maandelijkse kosten zijn en geen nare verassingen krijgt bij onderhoud van de auto.

VOORDELEN GOEDKOOPSTE LEASEAUTO

Een van de goedkoopste leaseauto’s is de Hyundai i10 1.0 Blue i-Drive 5d.
Het voordeel van deze en andere kleine leaseauto’s is dat ze naast de lage maandelijkse lease prijs ook erg zuinig zijn en dus in verhouding met grotere leaseauto’s minder brandstofkosten met zich mee brengen. Ook kosten de extra kilometers weinig, die worden gereden boven het in het contract vastgelegde aantal kilometers. Voor deze goedkoopste leaseauto de i10 is dat slechts 3 cent per kilometer.

Tips voor het vinden van de goedkoopste leaseauto

Een goedkope leaseauto kan je vinden door op verschillende sites met vergelijkings modules voor leaseauto’s te zoeken naar de verschillende deals voor dezelfde auto’s.
En zo een site is leasetrader.nl of sellzoo.nl, op deze sites kan je verschillende velden invoeren zoals looptijd en het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden. Er worden dan verschillende lease deals getoont en daaruit kan je dan de goedkoopste leaseauto kiezen.
Sellzoo.nl is een handige site voor als je een bepaalde leaseauto in gedachten hebt.
Wil je simpelweg de goedkoopste leaseauto leasen dan is het interesant om een kijkje te nemen op de sites die de leaseauto vergelijken.

Kijk op onze site voor de goedkoopste leaseauto’s en laat u overtuigen dat wij de beste lijst hebben samengesteld van goedkope leaeauto’s met ook werkelijk de goedkoopste leasedeals. De modellen in het overzicht hebben het voordeel dat ze naast de goedkope leaseprijs ook zuinig rijden en uw algehele maandelijkse kosten ook heel erg laag zullen blijven. De lease maatschappijen in het overzicht hebben uitstekende voorwaarden en u kunt er dus vanuit gaan dat u een prima leaseauto kunt vinden via deze aanbieders.

Heeft u goedkope leasedeals gezien dan kunt u deze met ons delen. Wij zijn altijd opzoek naar de goedkoopste leasedeal en plaatsen deze dan ook graag op onze website zodat al onze bezoekers hiervan kunnen profiteren.
Goedkoop auto leasen moet voor iedereen mogenlijk zijn.

HYBRIDE OF ZUINIGE AUTO LEASEN

Bij het aanschaffen van een leaseauto is het misschien een belangrijk punt voor u om rekening te houden met het verbruik. Niet alleen voor uw rekening maar ook voor het milieu.
Duurzaamheid is belangrijk en u kunt als leaserijder ook uw steentje bijdragen door een zuinige schone auto te leasen. Er zijn inmiddels hybride auto’s die u kunt leasen, en zelfs elektrische auto’s zijn te leasen. Hoe ver u wilt gaan in duurzaamheid mag u natuurlijk zelf weten maar het is belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt.
Het voordeel wat u als groene leaserijder heeft is dat de zuinige auto’s belasting vrij zijn. De lease maatschappij kan de auto’s hierdoor goedkoop aanschaffen en ook zijn de maandelijkse kosten voor de maatschappij lager dan auto’s waar wel belasting voor moet worden betaalt.
Lage kosten voor de leasemaatschappij betekent ook lage kosten voor u als leaser.

Goedkoopste leaseauto kopen en het voordeel

Er is nog een voordeel bij het leasen van een goedkope auto. Nadat de lease periode is verstreken is er altijd de mogenlijkheid om de auto over te kopen van de leasemaatschappij. Bij de goedkopere leaseauto’s is dit rest bedrag heel laag en hier kunt u uw voordeel mee doen. U weet immers precies wat er met de auto is gebeurd en wat de staat van onderhoud is. Bent u tevreden met de auto koop deze dan voor een zacht prijsje over.

Goedkoop auto leasen

Voor wie goedkoop een auto wil leasen is het handig om te kijken naar kleine stads auto’s of om eens te kijken naar het leasen van een jong gebruikte auto de zogenaamde occasion lease. Omdat de kop er al af is gereden kunnen leasebedrijven een vrij jonge auto goedkoper inkopen en dus ook goedkoper aanbieden in de lease. Voor wie een compleet verzorgde leaseauto wil rijden inclusief onderhoud kan dit een van de goedkoopste opties zijn. Het aanbod lease occasions is gering dus een kijkje naar de kleine auto’s is een tweede optie. Je rijdt dan een nieuwe auto voor rond de 90 euro bij financial lease en 180 euro bij een operational lease.