Volkswagen polo kopen

EEN NIEUWE VOLKSWAGEN POLO KOPEN

Volkswagen Polo 1.2 TDI

De populaire Polo is de afgelopen jaren op bijna alle gebieden gegroeid, behalve op het gebied van verbruik. Het brandstofverbruik van deze zuinige Volkswagen is dan ook steeds verder naar beneden gebracht. Dit is zeker het geval voor de 1.2 TDI. Deze versie draagt de toevoeging “BlueMotion”, een typeaanduiding die alleen wordt meegegeven aan de zuinigste Volkswagen in zijn klasse. Wie een belastingvrije Volkswagen polo kopen wil, komt geheid bij dit model terecht. Met een CO2-uitstoot van slechts 87 gram per kilometer en een gemiddeld verbruik van 1 op 30,3 scoort de auto uitstekend.

DE VOLKSWAGEN POLO KOPEN

Het voordeel van de dieselmotoren van VW is dat zij zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen op het gebied van zuinigheid. Desondanks zullen bestuurders met de zuinige Volkswagen Polo niet eenvoudig aan de fabrieksopgave komen. Dit is een inherent nadeel aan het feit dat kleine motoren nu eenmaal iets harder moeten werken om de auto in beweging te krijgen. Daarom haalt de belastingvrije Volkswagen in tests vaak maar met moeite een verbruik rond de 1 op 22. Wie zijn best doet, moet echter 1 op 25 kunnen halen.

Een volkswagen polo kopen kan van basic tot full options.
De tijd dat een VW per definitie karig was uitgerust, is voorbij. Deze belastingvrije Volkswagen kan namelijk rijk worden aangekleed met diverse opties. Standaard is de zuinige Volkswagen Polo 1.2 TDI echter al voorzien van zaken als stabiliteitsregeling, tractiecontrole en zelfs cruise control. Ook brandstofbesparende maatregelen als een automatisch start/stopsysteem zijn aanwezig. Voor wie een volkswagen polo kopen gaat, deze is leverbaar vanaf ongeveer 16 mille.

EEN VOLKSWAGEN POLO KOPEN GEBRUIKERS ERVARING

Als u ervoor kiest om een volkswagen polo te kopen dan kunt u een prettige auto verwachten de reviews liegen er niet om, over het algemeen is men erg tevreden over deze auto.

Foto en video gallerij volkswagen polo kopen: