Zuinigste toyota: AURIS h

DE TOYOTA AURIS STATION WAGON ZUINIGSTE STATION VAN 2013

TOYOTA AURIS STATION WAGON 2013

Een leuk nieuwtje voor de zakenman is dat de auris hybride in 2013 in een stationwagon te koop is.
Hiermee zou toyota een grote slag kunnen slaan omdat de auris station wagon naar verwachting de zuinigste stationwagon zal zijn in 2013. De prijs van de toyota auris wagon begint bij de €24.750,-. Op allocar.nl zal de auto rond de 2 mille voordeliger te krijgen zijn. De toyota auris wagon kan nog wel eens de meest populaire station worden volgend jaar. Voor een voorproefje van het uiterlijk van de auris stationwagon zie de foto onderaan dit artikel.

De Zuinigste Auris wagon zal beschikbaar zijn in benzine / diesel en in Hybride.
De Hybride is het populairste en tevens het zuinigste.
Toyota heeft de extra accu’s in de hybride variant zo weggewerkt dat er in de achterbak net zoveel ruimte is als bij de benzine en diesel uitvoeringen.

Foto en video gallerie Toyota Auris 2013

De zuinigste toyota is er in 2013 nog stoerder nog lichter en nog zuiniger.
De Toyota auris is de afgelopen jaren een geliefde auto geworden. Hij is in de praktijk net zo zuinig als dat de fabriek aangeeft. 1 L op 25 km en dat zal waarschijnlijk met het nieuwe model in 2013 nog beter zijn. Toyota heeft aangegeven dat de Auris van 2013 40 kilo lichter is. Hierdoor zal de toyota dus al een stukje zuiniger gaan rijden. Ook is de auto net iest anders gebalanceerd waardoor de wegligging beter zal moeten zijn. Het uiterlijk is iets veranderd en is een stuk moderner.